Välkommen


Välkommen

Hej på er .......

Äntligen känns det rätt för mig att starta upp min blogg haha....det har gått ett tag sedan jag skrev första gången...ungefär 2-3 årsedan haha. Men nu känner jag att det är läge för mig. Är i flödet för att skriva och berätta lite av min historia och mina tankar kring framtiden som vi inte vet något om ...men ooo så spännande , eller hur?

Som sagt energin flödar och kreativiteten är på topp just nu, nymåne är det oxå helt underbart .Har idag gjort ceremoni för att fylla utrymmen med nya härliga visioner och kunskaper. Har mycket nya tankar pågång om hur jag vill fortsätta min vandring här på moder jord för att lära och lära ut till andra som söker sin väg till ett liv i harmoni. Mmmm harmoni ...vad nu det betyder för dig ?

Harmoni och balans är det samma sak eller är det två olika sätt att vara i , två olika energinivåer ? eller är det helt enkelt samma energi nivå?

Ja så här går mina tankar nu om många saker haha visst är det härligt ....men samtidigt lite irriterande att hela tiden vilja utforka vidare och inte nöja mig...men jag är tacksam över att jag är analytisk och inte nöjer mig med det lilla enkla . Många idag anser att det ska vara enkelt och kärleksfullt...jo absolut men....är det sanningen i dig att allt är enkelt och kärleksfullt? inte för mig allt har två sidor , hur ska vi annars kunna känna lycka om inte sorg finns eller glädje om inte ilska finns, det handlar om att få balans på plus och minus kontot och jo...gärna lite extra på plus kontot haha .

Oj nu rinner tiden iväg här ....hos dig oxå? i vilket fall så vill jag önska dig varmt välkommen till min blogg för att läsa om mina tokiga tankar. Jag kommer i berättande dela med mig av det som inspirerar mig för dagen och som skapar tankar hos mig. Men säkert även historia från min taggiga brokiga livsväg om jag känner mig själv rätt :-)

Jag kommer även lägga till hur du kan nå mig om du är nyfiken på healing, vägledning eller ceremonier.

Tack för att du gillar & delar och för att du läser mina ord ibland det värmer mitt hjärta då jag vill dela med mig till världen.

Ur Modern som håller på att växa fram och vill göra sin röst hörd kommer vilja belysa tron om kraften vi alla har inom oss, du är inte den du tror att du är, du är så mycket större än du kan ana ......mmm.....

Sov gott så hörs vi snart igen

Vandra i skönhet & kraft

Vandra i skönhet

Walk the red road

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments