Välkommen


Ceremoni

Hösten höstdagsjämning i jaguarens energier <3 balans mellan ljus och mörker, liv och död ceremoni för att släppa tunga energier och bevara begrunda stärka lätta energier. Lärdomar från året oavsett om det varit via tunga erfarenheter eller ej , så våga se bortom rädslan och finn det sköna i lärdomen, våga se lärdomen bortom <3 <3 <3 Jaguarens kraftfulla energier finns med och delar sin orädda energi för att se skuggorna och dess kraftfulla visdomar <3 Jag bjuder in vindarna i väster och jaguar och de 5 andra riktningarna för heligt rum och beskydd <3

Ceremonin gör jag med fokus på jaguaren och ber om dess energi, på altaret smyckar jag med rönnbär, växter som jag känner för just nu ex. gula o röda löv men även gröna löv då balansen mellan liv och död är viktig. Tända ljus i svart och vitt åter igen för balans.

sedan kallar jag in alla riktningarna och välkomnar dess energier och beskydd. Mediterar för fokus och för mitt syfte. Låter sedan min intuition tala genom skrift som hjälper mig släppa det som inte längre gynnar mig, eldar sedan detta brev och ber min kropp släppa taget. Låter orden av tacksamhet flöda i nytt brev , tacksamhet av lärdomar som bär frukt som jag nu skördar och intigrerar för pånyttfödelse. Eldar även detta brev. Ber sedan jaguaren komma och äta all tung hoscha inom och utom mig, nära och bortom, allt som kan påverka mig.

Tackar och firar mitt helande och den stora modern för hennes kraft och visdom, tackar riktningarna och släpper dom fria.

Ja, såhär kan en ceremoni gå till för mig , men det finns inga rätt eller fel i hur du gör, det som är det viktigaste i en ceremoni är syftet och önskan. Alla traditioner ser olika ut men syftet är oftest lika så gör din egna ceremoni så att du känner att den skapas uti från din önskan din intuition har ju aldrig fel , så va inte rädd att det blir fel bara släpp alla föreställningar om att det måste vara rätt, gör på ditt sätt efter din känsla så blir det rätt för dig , eller hur?

Ha en fantastisk dag kära du och vandra i skönhet

Vandra i skönhet

Walk the red road

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments