Välkommen


Frigörelse

Slutar aldrig förundras över hur allt hänger ihop, psykiskt, fysiskt, känslomässigt och andligt......ett tecken på att allt är energi.....

Va på drömkurs i tisdags och fick en dröm tolkad, bevisad att drömmen är budskap från själen om vad vi bör göra nu för att utvecklas o släppa taget ....allt stämde och eufori av tacksamhet över hur den stämde med vad jag nu befinner mig i mitt helande....höst , jaguar, skuggor, gå bortom rädslan och släppa taget om stagnerad energi....minnen och upplevelser från traumaytisk uppväxt som min kropp mycket t6ydligt visar att jag nu ska släppa.

Efter drömkursen har jag dag för dag fått mer och mer ont i min kropp, idag sån otrolig värk i hela kroppen, snacka om att själen vill få mig att förstå, förstå att inte längre vänta med detta helande som min dröm ville förmedla, motstånd har varit så starkt men nu kunde jag inte förneka eller vänta längre , hela mitt väsen visar mig att det nu är dags att släppa dessa händelser och känslor.

Gick ut satte mig i skogen och skrev ett brev till berörd person om alla negativa känslor jag burit och förträngt från min barndom. Kan säga att det va inga förskönande känslor jag översatte i ord.....under tiden jag skrev kände jag hur min värk i kroppen blev mindre och mindre, helt fantastiskt....äntligen kan min kropp o själ få läka och få ro. I skrivandets stund har jag bara lite värk kvar, blir åter igen euforisk av tacksamhet:-) Har nu bränt upp brevet......

Nästa fas i helandet är att skriva ett brev om positiva erfarenheter personen ifråga har givit mig, men det kommer ske om någon vecka eller så då jag känner att jag verkligen släppt taget om all tung stagnation. Kanske det kommer upp mer som är dags att älda upp? Måste låta processen ta sin tid och inte skynda på helandet.

Tackar i ödmjukhet mitt väsen för informationen jag får för att kunna helas på djupet

Vandra i skönhet

Walk the red road

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments