Välkommen


Dagen idag

Vad ska jag skriva här idag igentligen????? Har såååå mycket tankar som jag vill dela med mig av så risken är att det blir blaha......Kanske behöver skriva av mig oftare så det inte blir såhär. ????

Börjar med att skriva om dagen idag så får vi se hur det utvecklas .....Vaknar efter en bra natt kl.06.00 av min älskling som förbereder en dag i skogen med att jaga. Gåär upp dricker kaffe och tänker , vad ska jag göra såhär tidigt??? Går och lägger mig igen och lyssnar på ljudbok, somnar och vaknar 9.30 Härligt, eller hur, nepp, jätte trött och ingen energi .......

Äter gröt frukost och tittar ut på ett fantastiskt väder, strålande sol inte ett moln på himmelen , snö och -11. Jag klär på mig och går ut och går. Helt underbart skönt, frisk luft, solen som värmer lite och lugnt och stilla. Promenerar till affären och inhandlar grönsaker till middagen. När jag kommer hem vill jag inte gå in, ställer mig i solen, blundar och andas långsamma andetag, gör Falun-dafa hör jag ........börjar göra dessa fantastiska övningar och hamnar i meditativt tillstånd och blir ett med allt.....så fantastiskt. TACK!!!!!!

Är ni intresserade av vad Falun-dafa är så kommer en länk här

https://youtu.be/FdPK-_c4gQU

http://sv.falundafa.org/


Läste ett inlägg på FB där en man skrev om att vi hittar rätt om vi är oss själva och lyssnar inåt......ja, precis så tänker jag , alla dessa inlägg som skrivs om att vi ska tänka såhär, vi ska vara så här, vi ska, vi ska.....tänker du såhär blir ditt liv inte bra, eller gör du såhär blir ditt liv inte bra osv......Skapar allt detta skadliga krav ?????? eller är det bara nyttigt att bli matade med hur vi måste göra för att må bra??????Jag tänker att det vi behöver lära oss är att lyssna inåt, att lyssna på intuitionen så har vi allt vi behöver, vi är alla själsliga varelser och vi har alla all kunskap inom oss, Jag tror att vi gör allt mer komplicerat än vad det är. Tror faktiskt inte att det är meningen att det ska vara kravfyllt att hitta välmående och utveckling. Jag hör många som säger att : Hur ska detta gå till, all kunskap jag måste få genom kurser kommer ruinera mig, jag har inte råd, jag kommer aldrig orka lära mig att bara tänka positivt hur blir det för mig då osv. osv.......Jag brukar säga att du behöver inte gå massa kurser det du kanske behöver hjälp med är det din inre visknin g visar dig, försök lära dig vara mer närvarande genom meditation och fråga dig själv vad känslorna betyder och vad dom behöver för att ändra energi......Nu menar jag såklart inte att man inte skall gå kurser men....det jag vill få fram är att släppa alla krav på att det är ett måste för att må bra, för det är inte sant, inte för mig. Vi kan om våran känsla våran intuition visar att vi ska gå en kurs för att det verkar kul och spännande absolut göra det, men det får inte bli ett krav för att få må gott.

Jag vet att vi alla är mediala och har kunskap om att kunna heala och spå i taroot och kanalisera andevärlden osv. Har sett många människor våga ha tilliten att våga lyssna inåt utan kunskaper utifrån, bara med lite stöttning och motivering och lyckats fantastiskt. Dom har vågat plocka fram tilliten till sin inre kunskap och låtit den visa sig. Vi kan alla , det är inte bara vissa som har "förmågan" att arbeta andligt.

Vill du gå en kurs så gör det men låt det inte bli ett krav ett måste

Jag vet att det finns fantastiska kurser inom detta området som hjälper till att utvecklas genom olika metoder och traditioner , Jag har själv gått ett gäng. Men gå dessa kurser när det känns som att hela ditt väsen vill gå just den kursen då blir det inga krav som tyvger din energi :-) . Sedan en sak till det är inte alltid det dyra kurserna som ger bäst kunskap så även här låt din intuition välja kurs om du vill gå en.

Nu har jag predikat tillräckligt hahaha

Glöm inte att du är ljuset och du bär all kunskap

Ni får mer än gärna kommentera mina inlägg

Vandra i skönhet

Walk the red road

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments