Välkommen


Mitt helande

Vi är inte bara våran fysiska kropp eller våra känslor....vi är större än så....

För att bli friska och må gott, leva i harmoni och balans , lugn och ro så räcker det inte med att gå till läkaren och få medicin för våra problem, sjukdomar eller vad det kan vara. Min övertygelse är att vi då lindrar symtom av ett problem på ett djupare plan. Hehe nu ska vi se hur djup jag kommer bli ....

Sjukdom är ett sätt för kroppen att tala om att här finns ett problem jag måste lösaq, men.....om jag skulle ha lyssnat till mina känslor och skapat lugn och ro, harmoni och balans när mina känslor talade om för mig att hallå där, du måste lyssna och agera, du mår inte bra.....då hade inte dessa energier som det faktiskt är , satt sig som stagnationer, blockeringar i kroppens energibanor meridianerna, då hade jag skapat förändring genom att hjälpa mig själv att skapa bra känslor och släppa dessa tunga negativa känslor. Men , när jag då inte visste att det fungerade så här så fortsatte mina känslor skrika och jag fortsatte fly från dem genom att skapa ännu mer negativa känslor och handlingar som för stunden kändes bättre och som lindrade smärtan ett tag genom att använda mig av drogen alkohol. Vad händer då ? jo, då är kroppen så finurlig att den skapar motgångar och tillslut problem fysiskt för mig så att jag ska förstå att här behöver jag lyssna och se till att reda ut vad som händer med mig. Det vanligaste är kanske då att man går till läkaren, såklart , inget fel i det men där får vi mediciner som inte är bra och som skadar. Absolut att medicin är bra i ett akut skede , men för att få läkning av grundorsaken till ett symtom så måste vi djup dyka och ta reda på varför vi blivit sjuka.

OK, nu vet jag att många som läser blir skogstokiga på mitt resonemang.....jag kan förstå det, men detta är min tro och övertygelse och ni behöver absolut inte hålla med mig. Även om jag tror att detta är sant så självklart vänder jag mig till skolmedin jag oxå , men bara vid akuta tillstånd. Våran sjukvård är oftast fantastisk mot akuta tillstånd och jag menar inte att det ena utesluter det andra när man är sjuk, men vetskapen inom mig vill att jag ska djup dyka ner i mitt innersta för att få läkning på djupet.

När jag idag har denna kunskap och tro så söker jag mig till energimedicin, homeopati eller TKM traditionell kinesisk medicin. SEn tror jag att en kombination av alternativ medicin och skolmedicin är mycket verksamt i vissa fall.

Men nu är det så att jag har en annan övertygelse oxå, eller hm......igentligen hör det ihop då allt är energi. Det är energimedicin , alternativa läknings metoder genom healing och energi arbete.Finns det möjlighet att arbeta med Energi i ett läkande syfte? I ett medicinskt syfte? Ja, det finns forskning som visar det och i flertal länder arbetar man på sjukhus med healing. I ex länder som Amerika och i England arbetar man med energi medicin på sjukhus

Då allt består av energi som är föränderlig då kan ju allt förändras och omdirigeras,,,,och då allt är i ständig rörelse så kan vi genom tankar och handling påverka en förändring, Energiprincipen: ”Energi kan inte bildas eller förstöras, endast övergå från en form till en annan........för att förstå energi och vad som sker rent teoretiskt så bör du läsa om kvantfysik och det kommer jag inte skriva om här haha då kan jag sitta länge .....finns bra material på nätet.

Healing är energimedicin där man arbetar med läkning på alla nivåer, fysiskt, känslomässigt, psykiskt, andligt och socialt.

nu avslutar jag här och återkommer med mitt helande i en annan fas

Ha nu en fantastisk fredag

Vandra i skönhet

Walk the red road

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments